TJ Tesla Brno - oddíl moderní gymnastiky

Výsledky

Rok 2010

V roce 2010 se v jednotlivkyních na M-ČR probojovaly 4 naše závodnice. Znamenalo to pouhou jednu bronzovou medaili, o kterou se postarala Eliška Kouřilová v III.VTp za soutěž družstev. Celkově jsme v oblastních přeborech dosáhli osmi umístění na stupních vítezů a 16 umístění do desátého místa. Nutno podotknout, že největším úspěchem bylo kompletní obsazení stupňů vítězů v kategorii 0.B-r.nar.2004 a ml., kde se o 1.místo zasloužila Alice Milotová, 2.místo Anežka Měřínská a 3.místo Verunka Gumenyuk. Monohokrát děkujeme jejich trenérkám Evě Vašutové a Jarce Červinkové.
V kategorii společných skladeb se nám v tomto roce podařil postup v obou možných kategoriích. Seniorská společná skladba obsadila vynikající 5.místo, kdy zaznamenala návrat do první pětky v republice po dlouhých čtyřech letech. Juniorkám těsně unikl postup do finále a obsadily i tak skvělé 7.místo. Mladší děvčata r. nar. 2000 a ml., která se zúčastnila Českého poháru obsadila v seriálu čtyř závodů výborné 3.místo.
Zmiňme ještě soutěž Emco Taneční skupina roku, které se dívky zúčastnily se skladbou "Pohádkový sen" (choreografie: Michaela Brtníková,) a staly se mistryněmi Moravy.

 

 

 

 

 

| Mapa stranek | ©2005 Herta & Janca